makers

Behalve voor verantwoord shoppen hebben we ook veel liefde voor creatief talent. We werken daarom graag samen met verschillende makers. Van sommige van deze makers vind je ook wat producten in onze webshop. Anderen hebben ons bijvoorbeeld geholpen met product- en eventfotografie.

Charlotte Godfriedt

Charlotte Godfriedt

Charlotte ontdekte als student aan de kunstacademie de keramiekwerkplaatst en was er meteen niet meer weg te slaan. Werken met klei voelt voor haar als thuiskomen. De reis van klei tot keramiek voelt bijna magisch en werkt rustgevend. Haar sieraden zijn geïnspireerd door organische vormen en structuren uit de natuur én door het materiaal zelf.

Steve Cromsigt

Steve Cromsigt

Steve heeft 'n achtergrond als beeldend kunstenaar. Ze besloot zich sinds begin 2019 helemaal onder te dompelen in het ambachtelijke weven. In haar atelier maakt ze de mooiste producten én kunst op haar weefgetouw.

Bendl

bendl

Bendl is een Nederlands bedrijf, in handen van een brandweerman, dat verantwoorde accessoires maakt van een uniek materiaal: brandslangen die hun dienst hebben bewezen. Onze favoriet? Hun mooie riemen van echt slangenleer.

Andrea Wetzels

Andrea Wetzels

Van Andrea vind je geen werk in onze webshop, maar wellicht heb je haar wel al eens op onze events of social media gespot. Andrea is namelijk verantwoordelijk voor alle mooie foto's van onze events en heeft ook aardig wat foto's op deze webshop verzorgd.

Simone Michielsen

Simone Michielsen

Ook van Simone kun je geen werk kopen in onze webshop, maar wellicht heb je haar werk er toch gespot. Simone is namelijk verantwoordelijk voor een aantal mooie foto's op onze webshop.

Ook maker worden?

Ook maker worden?

Ben jij een maker van De Bovenste Plank? Daar zijn we altijd naar op zoek! Wie weet past wat je maakt in onze webshop of op een van onze evenementen! Mail ons eventjes of stuur ons een DM op Instagram. P.S. Als je dat laatste doet met je makers-account kan ik gelijk eens stiekem kijken naar je werk.