Ook je kleding verkopen tijdens De Bovenste Plank?

Meld je aan!

Onze events richten zich op particulieren die bij ons hun kleding kunnen verkopen. Heb je een eigen merk of ben je een vintage reseller? Neem dan even contact met ons op.

Beide pakketten zijn non-refundable* en het verkopen van je kleding is op eigen risico. Wij houden alle kleding zo goed mogelijk in de gaten, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. (dit is gelukkig nog nooit voorgekomen)

*Alleen wanneer tijdens de voorbereidingen de Corona maatregelen onverwachts zo worden aangescherpt dat het event in zijn geheel niet door kan gaan ontvang je je deelnemersbijdrage terug.

€20,00

Prikkie

De voordeligste optie om je kleding bij ons te verkopen.

Doe je mee via ons Prikkie pakket dan krijg je op de middag zelf een (kleine) taak. Tijdens je aanmelding kun je aangeven welke taak je het liefst oppakt. Het soms opruimen van kleding bij de paskamers bijvoorbeeld, of een uur of twee plaatsnemen achter de (entree)kassa. De rest van de tijd kun je ter plekke genieten van je middag. (en met bezoekende vriendinnen kletsen)

Ook kom je na afloop zelf langs om je resterende uit de rekjes te halen en mee naar huis te nemen. Wij brengen dit niet voor je naar een kringloopwinkel of recycle centrum.

Je mag maximaal 35 items (inclusief schoenen en accessoires) meenemen om te verkopen. Maak hierin een strenge selectie en neem je mooiste items mee.

Wat regelen wij voor je?

– Kledingrekken
– Kledinghangers
– Paskamers
– De centrale pinkassa
– Passpiegels
– Organisatie

€30,00

fluitje van een cent

De makkelijkste optie om je kleding bij ons te verkopen.

Doe je mee via ons Fluitje van ‘n Cent pakket dan nemen we je alles voor je uit handen. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je kleding te brengen, te prijzen en snel op te hangen. Wij hangen vervolgens alles netjes voor je op kleur en jij kunt zelf thuis van je middag genieten.

Wil je de resterende kleding graag weer terug? Kom het dan meteen na afloop van het event even halen. Gaat het niet meer met je mee naar huis? Dan zorgen wij voor je dat het een goede nieuwe bestemming krijgt.

Je mag maximaal 50 items (inclusief schoenen en accessoires) meenemen om te verkopen.

Wat regelen wij voor je?

– Alles uit het budget pakket

plus:
– De verkoop (jij kunt lekker weer naar huis)
– Je mag 15 extra items meenemen
– Wij zorgen er (indien gewenst) voor dat je resterende kleding goed terecht komt