De Bovenste Plank bekijkt tweedehands kleding op een nieuwe manier.

Tweedehands markten waar je tussen alle versleten H&M’etjes naar een pareltje zoekt? Waar iedereen (net iets té) driftig zijn/haar eigen koopwaar aan je staat te verkopen? En waar je je halve inboedel van de hand moet doen om je inschrijfgeld terug te verdienen? Daar hadden wij dus geen zin meer in.

Dus begonnen we De Bovenste Plank. Een pop up shop die het net wat anders aanpakt dan de meeste. Bij ons vind je geen rommelig marktkraampje voor iedere verkoper, maar alle kleding hangt gezellig samen gesorteerd en wel op rekjes. Betalen doe je bij een centrale kassa en je kunt rustig rondkijken zonder aanstarende verkopers. Eigenlijk net als in de winkel en zoals wij het zelf graag zouden zien. Daarnaast vind je er werk van kleine ondernemers, zoals Charlotte Godfriedt en Steve Cromsigt.

Onze events richten zich op particulieren die bij ons hun kleding kunnen verkopen. Heb je een eigen merk of ben je een vintage reseller? Neem dan even contact met ons op.

Lees hieronder meer over de twee manier om je kleding op De Bovenste Plank te verkopen. Beide pakketten zijn non-refundable* en het verkopen van je kleding is op eigen risico. Wij houden alle kleding zo goed mogelijk in de gaten, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. (dit is gelukkig nog nooit voorgekomen) Bij beide pakketten is de gehele opbrengst van je kleding voor jou. Je ontvangt deze opbrengst binnen een week na de pop up shop op je bankrekening.

*Alleen wanneer tijdens de voorbereidingen de Corona maatregelen onverwachts zo worden aangescherpt dat het event in zijn geheel niet door kan gaan ontvang je je deelnemersbijdrage terug.

Schermafbeelding 2020-05-10 om 12.45.46
€20,00

Prikkie

De voordeligste optie om je kleding bij ons te verkopen.

Bij beide pakketten breng je je kleding naar de locatie op de ochtend van de pop up shop. Doe je mee via ons Prikkie pakket dan krijg je op de middag zelf een (kleine) taak. Tijdens je aanmelding kun je aangeven welke taak je het liefst oppakt. Het soms opruimen van kleding bij de paskamers bijvoorbeeld, of een uur of twee plaatsnemen achter de (entree)kassa. De rest van de tijd kun je ter plekke genieten van je middag. (en met bezoekende vriendinnen kletsen)

Ook kom je na afloop zelf langs om je resterende uit de rekjes te halen en mee naar huis te nemen. Wij brengen dit niet voor je naar een kringloopwinkel of recycle centrum.

Je mag maximaal 35 items (inclusief schoenen en accessoires) meenemen om te verkopen. Maak hierin een strenge selectie en neem je mooiste items mee.

Wat regelen wij voor je?

– Kledingrekken
– Kledinghangers
– Paskamers
– De centrale pinkassa
– Passpiegels
– Organisatie

€30,00

fluitje van een cent

De makkelijkste optie om je kleding bij ons te verkopen.

Bij beide pakketten breng je je kleding naar de locatie op de ochtend van de pop up shop. Doe je mee via ons Fluitje van ‘n Cent pakket dan nemen we je alles voor je uit handen. Het enige dat je zelf hoeft te doen is je kleding te brengen, te prijzen en snel op te hangen. Wij hangen vervolgens alles netjes voor je op kleur en jij kunt zelf thuis van je middag genieten.

Wil je de resterende kleding graag weer terug? Kom het dan meteen na afloop van het event even halen. Gaat het niet meer met je mee naar huis? Dan zorgen wij voor je dat het een goede nieuwe bestemming krijgt.

Je mag maximaal 50 items (inclusief schoenen en accessoires) meenemen om te verkopen. Maak hierin een strenge selectie en neem je mooiste items mee.

Wat regelen wij voor je?

– Alles uit het budget pakket

plus:
– De verkoop (jij kunt lekker weer naar huis)
– Je mag 15 extra items meenemen
– Wij zorgen er (indien gewenst) voor dat je resterende kleding goed terecht komt