De Bovenste Plank wordt door ons, Bianka & Maartje, georganiseerd. De Bovenste Plank bestaat al sinds 2018, maar wij hebben het stokje vanaf 2024 pas overgenomen van Kelly. Graag stellen we ons aan jullie voor! 


MAARTJE

Van oorsprong een Zeeuws meisje, maar woon inmiddels alweer 12 jaar in Tilburg. Ik ben ‘in het echte leven’ werkzaam als jurist. Gek op reizen en katten. Ook ben ik graag bezig met kleding en shoppen, maar wel op een manier waar mens, dier en planeet niet onder lijdt. Je vind me dus vaak bij de kringloopwinkel op zoek naar parels. Maar ik ben ook gek op wat meer high-end kleding en winkels met pre-loved items waar de selectie al voor je gemaakt is! 

Zelf vind ik De Bovenste Plank een fantastische middenweg tussen de kringloopwinkel waar je echt zelf moet schatzoeken en gestyleerde winkels met een collectie (dure) pre-loved kleding.

Zie ik je snel bij een een volgende pop-up shop.


BIANKA

Ik werk fulltime als beleidsmedewerker en in mijn vrije tijd zie je mij vaak hardlopen, want ik ren marathons. Zo worden de pakketjes van De Bovenste Plank dus binnen Tilburg ook duurzaam bezorgd! En natuurlijk ben ik ook regelmatig te vinden op rommelmarkten en in kringloopwinkels. 

Voordat ik het stokje over nam, was ik al geruime tijd als vrijwilliger en verkoper bij De Bovenste Plank actief. Extra leuk om het concept nu verder door te kunnen ontwikkelen.